Geef je mening!

Begin dit jaar trapten we samen het traject af naar een Beleidsplan Ruimte Ravels. Wat een interactief jaar moest worden met workshops om samen de eerste ambities vorm te geven, werd al snel verstoord door het ondertussen welbekende virus.

Vandaag willen we toch nog een stap zetten ter voorbereiding van de volgende fase in de opmaak van het beleidsplan. Daarom willen we jullie bevragen via een online enquête. Zet je ergens rustig, want hier zal je toch makkelijk tot 20 minuten tijd voor nodig hebben.

Via de enquête is het de bedoeling dat we zicht krijgen om de ambities en wensen die jij en andere inwoners hebben voor het toekomstig ruimtegebruik in Ravels. Dit dient ter voorbereiding van de workshops die gepland staan in 2021 waar we de mogelijkheden verkennen om deze ambities en wensen effectief tot realisatie te brengen.

De enquête invullen doe je hier.

Meer informatie hierover? Neem contact op met de dienst Omgeving in het gemeentehuis of via bouwdienst@ravels.be.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking en je tijd.