Update: uitstel workshops – maar wel analyse!

Ook wij blijven in ons kot! Onze gezondheid én die van onze families, vrienden, buren en dorpsgenoten gaat nu even voor. Maar, net zoals bij andere initiatieven, sturen de Covid19-maatregelen ons traject in de war. We hadden graag vanaf eind april een volgende reeks workshops georganiseerd. We zien ons uiteraard genoodzaakt om deze uit te stellen tot er meer duidelijkheid is over de afbouw van de maatregelen.

Maar, we blijven niet stil zitten! De analyse van de bestaande ruimte en (beleids)documenten is volop aan de gang én ook de workshops worden inhoudelijk voorbereid. Wanneer ze kunnen doorgaan, weten we dus nog niet. Maar, we zijn er alleszins klaar voor om jullie te laten dromen over Ravels. Denk alvast na over de ambities die jij naar voor wil schuiven voor jouw gemeente!