Uitnodiging: maak mee het beleidsplan Ruimte Ravels

Deze week valt een uitnodiging bij elke inwoner van Ravels in de bus. Waarom? De gemeente Ravels maakt werk van een toekomstgericht ruimtelijk beleid. Hiervoor hebben we jouw inbreng nodig!

Samen met het studiebureau NQN51 en Innovatiesteunpunt zetten de gemeente Ravels een sterke visie uit voor het ruimtegebruik in. Om deze visie vorm te geven, willen we samen met onze inwoners aan de slag. Want: jij bent de ervaringsdeskundige die dag in dag uit woont, leeft en misschien ook werkt in één van onze dorpen! Heb jij zin om mee te bouwen aan jouw gemeente? Heb je interesse in ruimtegebruik en ruimtelijke planning? Wil je mee nadenken en mee creëren? Kom het traject dan ontdekken op dinsdag 21 januari 2020 om 19.30 uur in Gemeentezaal De Brouwerij, Weeldestraat 86, 2381 Ravels.

Iedereen is welkom!

Inschrijven is niet noodzakelijk, maar wel handig om de opkomst in te schatten. Een seintje kan naar davy.sterkens@innovatiesteunpunt.be. Voor meer informatie kan je ook altijd contact opnemen met de dienst “Omgeving” in het gemeentehuis of via bouwdienst@ravels.be.

Tot dan!